Kadınlar aktif olacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Torbalı Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri yapıldı. Süleyman Çınar genç girişimcilerin başkanı seçilirken sanayici Gülesin Boyacıoğlu da kadın girişimciler kurulu başkanı oldu.

Kadınlar aktif olacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Torbalı Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri yapıldı. Süleyman Çınar genç girişimcilerin başkanı seçilirken sanayici Gülesin Boyacıoğlu da kadın girişimciler kurulu başkanı oldu.

Kadınlar aktif olacak
07 Mart 2019 - 15:17

Torbalı Ticaret Odası’na (TTO) bağlı 21’er kişilik Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri yapıldı. TTO’da gerçekleştirilen seçim sonucunda Torbalı Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Süleyman Çınar, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Gülesin Boyacıoğlu seçildi. Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulunun seçimleri 4 yılda bir yapılırken, Torbalı ayağında da heyecanlı bir gün yaşandı. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy ve Başkan Yardımcısı Bekir Söyler’in nezaret ettiği seçimlere ilgi yüksek oldu.
KADINLAR AKTİF OLACAK
Torbalı Kadın Girişimcilerin seçiminde 21 kişilik icra komitesi şu isimlerden oluştu: Ceyda Servet Öztayşi, Dilek Çağlayan, Nazlı Özger Ergüden, Gülesin Boyacıoğlu, Derya Aynacı, Emel Aksoy, Pelin Kocamaz Alkan, Güngör Gülcan, Aynur Yıldırım, Gulandar Kibaroğlu, Gülten Başar, Nurcan Encü, Oya Onat, Ebru Kabak, Dilek Özkaya, Burçin Öncü, Sebile Karaman, İlknur Demirtaş, Neslihan Katısöz, Demet Elma, Bahar Kıran.  Kadın girişimcilerin desteği ile başkanlığa seçilen Gülesin Boyacıoğlu: “Torbalı’da 12 senelik sanayici kimliğimle önce Torbalı ve İzmir ile başlayan ve oradan tüm Türkiye’ye yayılacak olan projeler üretmek istiyorum. Kadın girişimcilerimizin çalışmalarının sürdürülebilir hale gelmesi için hep birlikte kadının üretkenliğini ve sanayiye katkısını arttırmak adına 2019 döneminde birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bana inanan ve güvenen başta Başkanımız Abdulvahap Olgun ve tüm kadın girişimcilerimize teşekkürlerimi sunarım.”
GENÇLER HEYECANLI
Yoğun ilginin olduğu seçimde Torbalı Genç Girişimciler Kurulu şu isimlerden oluştu: Şeref Kobaklar, Volkan Demirayak, Harun Bayar, Serdar Yaşar, Kadir Serdar Başak, Yunus Gelişken, Ali Esendeniz, Feyyaz Aksoy, Kemal Korkmaz, Halil Tepedelen, Mehmet Gündoğdu, Remzi Yalçın, Mehmet Var, Mustafa Yalkalk, Tunahan Ertürk,  Burak Çavdar, Tayfun Filiz, Engin Köse, Süleyman Çınar, Zeki Öztaş, Abdullah Şahin Kılınç. Seçimden sonra kısa bir değerlendirme yapan Süleyman Çınar şunları söyledi “Torbalı, İzmir sanayisinde önemli bir güce sahip. Bunu hepimiz iyi biliyoruz. Fakat bu zamana kadar TTO'da görülen ivmelenme maalesef ki Genç Girişimciler Kurul'unda görülememiş. Genç Girişimcilerimizin hepsi bu ülkenin gelecekte kaderini belirleyen büyük iş adamları olacaktır, buna inancım tam.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum