Izmir'de Bir Ilk Gerçekleştiriyor

Izmir'de Bir Ilk Gerçekleştiriyor

Izmir'de Bir Ilk Gerçekleştiriyor
25 Nisan 2019 - 13:38

İzmir Mali Müşavirler Odası, Türkiye’de bir ilk olan ‘Ofisim Projesi’ nin açılışını gerçekleştirdi. Mesleğin kurumsallaşmasını ve gelişmesini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında, mesleğe yeni başlayan genç Mali Müşavirlere destek olunacak.
Mali Müşavirlik mesleğinin bir nevi ‘Köy Enstitüsü’ olarak nitelenen proje ile daha düşük giderlerle çağdaş bir ofiste çalışacak olan genç mali müşavirler, çeşitli eğitimlerden de geçirilerek günümüz şartlarına uygun bir şekilde yetiştirilecekler.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan’ın katıldığı törende konuşma yapan İZSMMMO Başkanı Vedat Adak ‘’Teknolojik gelişmelere entegre olmak ve uluslararası meslek şirketleriyle rekabet edebilmenin yolu kurumsallaşma ve çoklu organizasyonlardan geçiyor. Biz de Ofisim Projesi ile bunu hedefliyor ve bir ilki gerçekleştirmekten büyük gurur duyuyoruz’ dedi.
TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan ise ‘İzmir’den başlayan bu başarılı uygulamanın tüm ülkeye yayılmasını umuyorum’ dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise ‘ Artık hayatın her alanında yaratıcı çözümlere ihtiyaç var. Mali Müşavirler Odası’nı bu yaratıcı girişimi için kutluyorum. Yaratıcılığı, özgünlüğü, gelişimi desteklediğimiz için yanlarındayız’ dedi.
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum