İYİ Parti’den İduğ’a ziyaret!

İYİ Parti’den İduğ’a ziyaret!

İYİ Parti’den İduğ’a ziyaret!
28 Nisan 2019 - 20:20

İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak ve ilçe yönetimi Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Mustafa İduğ, seçim süresince kendisine destek olan Tabak ve İYİ Parti yönetimine teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak ve ilçe yönetimini makamında ağırladı. İYİ Parti Bornova İlçe teşkilatı adına Başkan İduğ'a başarılar dileyen Mustafa Tabak, "Sizin Bornova'ya sağlayacağınız katkılardan hiç şüphemiz yok. Bizler de üzerimize düşen görevler olursa sizin yanınızda olacağız.  Yapılan bu İttifak ortaklığı neticesinde elde ettiğimiz sonuçlardan mutluyuz" dedi.

CHP ve İYİ Parti'nin demokrasi işbirliği içinde yaptığı uyumlu çalışmadan dolayı Tabak'a teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Bu uyumlu çalışma Bornova'da üst noktaya çıktı. Yaptığımız çalışmada hep birlikte Bornova için yola çıktık. Seçim dönemi içinde beni hiç yalnız bırakmadığınız için kendi adıma da ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

 Bornova'yı birlikte yöneteceğiz
Başkan İduğ, alınan yüzde 58'lik oy oranının rekor olduğunu da belirtti. 5 yıllık dönem boyunca birlikte çalışacaklarını da ifade eden İduğ, "Olması gereken yönetim anlayışı ile olması gereken çalışmayı birlikte yapacağız. Bu konuda sizlere ihtiyacım var. Seçim döneminde de ifade ettiğim gibi, bu iş sadece benimle yürüyecek olan bir iş değil. Bornova'yı birlikte yöneteceğiz. Bunun için gerektiği zaman sizlerinde görev üstleneceğinize inanıyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum