Güzelbahçe Belediyespor liderlik virajında

Güzelbahçe Belediyespor, İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig 3. Grup’ta hafta sonu Seferihisarspor maçına lider çıkmayı hedefliyor.

Güzelbahçe Belediyespor liderlik virajında

Güzelbahçe Belediyespor, İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig 3. Grup’ta hafta sonu Seferihisarspor maçına lider çıkmayı hedefliyor.

Güzelbahçe Belediyespor liderlik virajında
23 Kasım 2022 - 10:00

İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig 3. Grup’un iddialı takımı Güzelbahçe Belediyespor, 10 takım arasında namağlup olarak ikinci sırada yer alıyor. Rakiplerinden Balçova Belediye Termal ile İzmirspor’un karşılaşması Güzelbahçe Belediyespor için çok önemli. Kulüp, bu maçın sonucuna göre liderlik hesapları yapıyor.
 
Ligin başlamasına iki hafta kala takımı ancak oluşturduklarını ifade eden Güzelbahçe Belediyespor Teknik Direktörü Yasin Çamtepe, ‘‘İyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Bu Ligin ilk iki maçında berabere kaldık ve dört puan kaybettik. Önemli oyuncularımız sakatlık problemi yaşadı. Bu olumsuzluklar lige geç başlamamızdan kaynaklanan doğal bir durum. Ancak takımımız her geçen gün daha iyiye giderek toparlanma sürecine girdi. Kısa süre içinde önemli galibiyetler alarak ligimizde dikkat çeken bir takım olduk. Başarılarımızla birlikte seyircimiz de her geçen maç artarak stadımıza gelip coşkulu ve centilmen bir şekilde takımımız destekledi. Sezon sonuna kadar zirve mücadelesi içinde olup şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bu başarıda ciddi pay sahibi olan ve maçlarımıza gelerek her türlü desteği bizden esirgemeyen, bizi onurlandıran Güzelbahçe Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İnce’ye çok teşekkür ediyoruz. Taraftarımızdan kalan maçlarda da takımımızın yanında yer alarak takımımızın ateşleyici gücü olmasını istiyoruz‘’ dedi.
 
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Kulübümüze destek vermeye çalışıyoruz. Ülkenin futbolda dünya markası olması, amatör sporlara verilecek destekle gerçekleşir. Siz amatöre destek vermezseniz, süper liglerde dışardan futbolcuyla sektörü besleyemezsiniz. Çok yetenekli çocuklarımız var. Ellerinden tutup, destek olursak neden bizim de Cristiano Ronaldo’larımız, Messi’lerimiz olmasın. Güzelbahçe Belediyesi olarak, spor kulübümüze her türlü desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Güzelbahçe Belediyespor’un da lider olacağına gönülden inanıyorum” diye konuştu.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum