Gözleri kamaştıran ‘güzellik merkezi’

Konsepti ile büyük ilgi gören ‘Aslı Princess Güzellik Merkezi’nin’ sahibi, Aslı Hanım ile küçük bir söyleşi gerçekleştirdik. Aslı Hanım, kendini ‘spor aşığı ve pembe hastası’ olarak tanımlıyor. Yurtdışı standartlarına göre dizayn edilen ‘Aslı Princess Güzellik Merkezi’ tüm kadınları, kendini prenses gibi hissetmeye davet ediyor.

Gözleri kamaştıran ‘güzellik merkezi’

Konsepti ile büyük ilgi gören ‘Aslı Princess Güzellik Merkezi’nin’ sahibi, Aslı Hanım ile küçük bir söyleşi gerçekleştirdik. Aslı Hanım, kendini ‘spor aşığı ve pembe hastası’ olarak tanımlıyor. Yurtdışı standartlarına göre dizayn edilen ‘Aslı Princess Güzellik Merkezi’ tüm kadınları, kendini prenses gibi hissetmeye davet ediyor.

Gözleri kamaştıran ‘güzellik merkezi’
13 Mayıs 2019 - 14:38

1- Sizi 'Aslı Prenses' olarak tanıdık. Sosyal medyada büyük bir hayran kitleniz var... Sizi daha yakından tanımak isteyen okuyucularımıza kendinizden bahseder misiniz?
1991 yılının Nisan ayında doğdum. Üç kız kardeşim var, aslen Çankırılıyım. Şuan da İstanbul’da ikametgah ediyorum…  
2- Güzelliğiniz ve duruşunuzla zirvedesiniz. Nedir bu güzelliğin sırrı?
Zirvede olmak için, en iyisi olmak için herkesin bir hedefi olmalı. Hedefinize ulaşırsanız eğer ve ulaştığınız hedefte farkındalık yaratırsanız işte o zaman hep başarılı olursunuz, güzel bir duruşunuz olur.
3- Spor yapmayı çok sevdiğinizi hemen hemen hepimiz biliyoruz. Peki bu fit vücudun arkasında ne saklı? Nelere dikkate ediyorsunuz?
Beslenme çok önemli…  Hamur işlerinin fazlası hem sağlığınıza, hem görünüşünüze zarar verir.  Oldukça sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Bol bol su tüketiyorum ve ek olarak karışım çaylar hazırlayıp günde üç kere içmeye dikkat ediyorum. Haftada dört kere spor yapıyorum… Böylece tüm bayanların arzuladığı vücut ölçülerim sabit kalıyor hem de sağlığım yerinde. Sizlere de tavsiye ediyorum!
4- Giyiminiz, tarzınız büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Kıyafet, aksesuar seçiminizi neye göre yapıyorsunuz?
Renk uyumu benim için çok önemli. Zaten beni tanıyan herkes pembeyi ne kadar çok sevdiğimi bilir. Pembe rengini kıyafetlerimde, aksesuarlarımda sık sık kullanmayı tercih ediyorum. Öte yandan kıyafetlerimde renk konsepti olmazsa olmazlarım arasında… Taktığım çanta, giydiğim ayakkabı, ufacık bir küpenin bile bir bütün olması gerekiyor. Gösterişli, beni ifade edebilecek kıyafetler seçmeye özen gösteriyorum.
5- Alışverişe ne sıklıkla çıkıyorsunuz? Son zamanlarda neler satın aldınız?
Çok sıklıkla alışveriş yapıyorum desem yeridir. Açıkçası her zaman farklı şeyler alıyorum, ne zaman ne alacağım hiç belli olmuyor. Örneğin en son kürk yelek aldım. Oldukça fazla sayıda butikten, instagram butiklerinden hediyeler geldiği için bazen almaya gerek bile duymuyorum. :)
6- 'Aslı Princess Güzellik Merkezi' göz kamaştırıcı bir dizayna sahip. Bu devasa fikir nasıl ortaya çıktı? Her şeyi kapsayan süreç nasıl ilerledi?
Aslında uzun bir süreç oldu… Önce hedeflerimi belirledim sonra düşündükçe içimi ısıtan hayaller kurmaya başladım. Her gün defalarca farklı farklı hayaller kuruyordum… Çok araştırma yaptım, araştırdığım şeylerin üzerine kendi fikirlerimi ekleyerek ilerledim. Yurtdışında bu tarz yerlerin hayranlık uyandırdığını gördüm ve bende çok farklı olmak istedim. Çoğu güzellik merkezi sade ve aynıydı… Farkındalık yaratarak pembe konseptte oluşturdum her şeyi. Çok beğenildi zaten bayanlar daha ne ister ki? Göz alıcı, farklı… Hedeflerime ve hayallerime kavuştuğum için çok mutluyum.
 
7- Güzellik merkezinizde ne gibi hizmetler veriliyor?
Protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, cilt bakimi, lazer, manikür pedikür, ayak detoksu ve daha nicesi…
8- Bu doğrultuda aldığınız eğitimler nelerdir? Kendinizi nasıl geliştirdiniz?
Birçok kursa gittim, eğitimler aldım. Protez tırnak, kalıcı makyaj, lazer, ipek kirpik, güzellik uzmanlığı vs. Bu eğitimleri aldıktan sonra yetinmedim, durmak bilmedim başka bir kursta kendimi daha da geliştirmek adına bu eğitimleri tekrardan aldım… Ne kadar bilgi beceri olursa o kadar güzel hizmet ve memnuniyet olur diye düşündüm.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum