Geleceğin Şefleri Yetişiyor

Geleceğin Şefleri Yetişiyor

Geleceğin Şefleri Yetişiyor

Geleceğin Şefleri Yetişiyor

Geleceğin Şefleri Yetişiyor
14 Kasım 2018 - 14:37

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine vize dönemi öncesi moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Hotar, “Üniversitemizin modern Mutfak Laboratuvarı'nda verilen uygulamalı derslerle geleceğin şef adaylarını yetişiyor. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Akademik alt yapımız ve uygulamadaki deneyimlerimizle kurumsal marka değerimizi artırarak dünyada ilk 500 üniversite arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yükseköğretimin köklü kurumlarından olan Dokuz Eylül Üniversitesi, öğrenci odaklı çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na giden Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, vize sınavlarına girecek olan öğrencilere moral ve destek ziyaretinde bulundu. Öğrencilerin hazırladığı sucuk-ekmek etkinliğine katılan Rektör Hotar’a, üzerinde fotoğraflarının olduğu bir pasta sürprizi yapıldı. Moral ziyaretinde ‘O Ses Türkiye 2016’ yarı finalistlerinden DEÜ öğrencisi Koray Aydoğdu da söylediği şarkılarla keyifli anlar yaşattı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Ziyarette konuşan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, DEÜ’nün yönetimden akademik personeline, öğrencisinden idari çalışanlarına kadar büyük bir aile olduğunu belirterek, “Üniversitemizin sahip olduğu en büyük değer, geleceğimizi emanet ettiğimiz pırıl pırıl öğrencilerimizdir. Onlarla sık sık bir araya gelerek yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda vizeler öncesi moral etkinliğinde Türk mutfak sanatı şef adaylarının hünerli ellerinden sucuk-ekmek yedik. Öğrencilerimizle unutulmaz ve sürprizlerle dolu gün geçirmenin mutluluğuyla tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin modern Mutfak Laboratuvarı'nda gördükleri uygulamalı derslerde geleceğin şef adayları yetişiyor. Akademik alt yapımız ve uygulamadaki deneyimlerimizle kurumsal marka değerimizi artırarak dünyada ilk 500 üniversite arasına girmeyi hedefliyoruz. Okulumuzun gurur duyduğumuz imkan ve özelliklerini daha da geliştirmek için tüm desteğimizi vereceğiz” dedi.
Moral ziyareti, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum