Fuar yoğun ilgi gördü!

Fuar yoğun ilgi gördü!

Fuar yoğun ilgi gördü!
16 Şubat 2019 - 22:06

Türkiye’de ilk kez Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Macera Turizmi ve Sporları Fuarı Adventure Turkey’ kapılarını ziyaretçilerine açtı. ‘İçindeki Maceraperesti Ortaya Çıkar’ sloganıyla ziyaretçilerini bekleyen fuara ilk günden ilgi yoğundu. Macera tutkunlarının buluşma noktası olan fuar, Ortadoğu, Avrupa, Afrika, Balkan ülkeleri ile Türki Cumhuriyetlerini bir araya getirerek uluslararası platform oluşturuyor. Fuar, Pazar akşamına kadar açık olacak.
Dünyanın en büyük ve en hızlı gelişen sektörlerinin başında gelen turizmde; macera turizmi son dönemlerdeki yükselişi ile dikkatleri üzerine çekiyor.Önemli bir pazarı da içinde barından alternatif turizm türü İstanbu Fuar Merkezi’nde düzenlenen Adventure Turkey ile bir araya geldi. Katılımcılar fuarda, off road araçlarından çadırlara , dalış tüplerinden kamp malzemelerine kadar her şeyi bulabilecek. 

Kamp Ateşini Anılar YakıyorBirçok kişi için sevilen ve vazgeçilmez açık hava geleneği olan ortada yakılan ateş etrafında eğlenceli dakikalar fuar alanına taşındı. ‘Kamp Ateşi’ teması adı altında gerçekleşen etkinlik ile dikkatleri de üzerine çekiyor.. Savaş Karakaş’ın‘Sudaki İzler’ sunumuyla başlayan programda;Nasuh Mahruki, Doğan Palut ,Cem Karabay gibi birçok isim gerçekleştireceği sunumlarda outdoor dünyasına dair unutulmaz anıları paylaşacak. Program fuar boyunca sürecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum