Ekonomi Masası İzmir İş Dünyasında Heyecan Yarattı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’de iki gün boyunca iş dünyası ile yoğun temaslarda bulunan, ekonomi alanında faaliyet gösteren oda, borsa, birlik ve derneklerle toplantılar düzenleyerek, ziyaretlerde bulunan CHP Ekonomi Masası çalışmalarını değerlendirdi.

Ekonomi Masası İzmir İş Dünyasında Heyecan Yarattı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’de iki gün boyunca iş dünyası ile yoğun temaslarda bulunan, ekonomi alanında faaliyet gösteren oda, borsa, birlik ve derneklerle toplantılar düzenleyerek, ziyaretlerde bulunan CHP Ekonomi Masası çalışmalarını değerlendirdi.

Ekonomi Masası İzmir İş Dünyasında Heyecan Yarattı
27 Ağustos 2022 - 16:26

Ekonomi Masasının İzmir çalışmalara katılarak, samimi görüşlerini dile getiren, öneri ve beklentilerini paylaşan tüm oda, birlik ve dernek başkanlarına teşekkür eden Yücel “gösterilen yoğun ilgi ve çözüm odaklı buluşmalara İzmir ekonomi dünyasının verdiği destek bizleri çok mutlu etti. Ekonomi Masası çalışmalarımız ve kurduğumuz temaslar gösterdi ki,  Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok ve bu sorunları çözecek parti de CHP” dedi. Yücel sözlerini şöyle sürdürdü;
 
 
CHP Ekonomi Masası iki gün süresince İzmir’de ziyaretlerde bulunarak,  önemli buluşmalara imza attı. İş insanlarımız, sanayicilerimiz, esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelen ekonomi masası heyetimiz, hem sorunları yerinde görerek beklentileri ve önerileri dinledi, hem de, AKP iktidarının yarattığı ve her geçen gün daha da büyümesine sebep olduğu ekonomik buhrana, partimizin nasıl son vereceğini paylaştı. Özellikle, genel başkan yardımcımız Faik Öztrak’ın yaptığı sunum iş dünyası insanlarımız ve esnafımız tarafından çok beğenildi ve çözüm önerilerimiz heyecan yarattı. Çünkü o sunumda, ekonomi dünyasının tüm beklentilerini karşılayan, gerçekçi, ayakları yere basan, kaynakları belli projeler ve politikalar vardı. Toplantılar sonrasında iş dünyası insanlarımız, bekledikleri çözümleri ve ihtiyacı olan desteklere ilişkin tüm cevapları ekonomi masası sunumunda bulduklarını ifade ettiler. Ekonomi masası var olan sorunları tekrarlamaktansa çözüme ve sonuç almaya yönelik çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalara iki gün boyunca katkı koyan samimi görüşlerini dile getiren, öneri ve beklentilerini paylaşan tüm oda, birlik ve dernek başkanlarına teşekkür ediyorum. Ekonomi masası heyetimizin İzmir iş dünyasında yarattığı heyecanı ve umudu tüm ziyaretler ve toplantılar sonrasında görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
CHP Ekonomi Masası heyetinin ikinci gün temasları arasında yer alan Kemeraltı çalışmasını da değerlendiren Yücel, çarşının halinin tüm heyeti üzdüğünü belirterek “ İzmir’in tarihi çarşısında kalabalık var ama alışveriş yok. Ne esnaf halinden memnun ne de çarşıya gelen vatandaş. Çarşıda birçok esnafı ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet eden heyetimize, herkes AKP’den dert yandı. Esnaf, dayanacak gücü kalmadığından, yarınını ön göremediğinden, vatandaş ise fahiş fiyatlar ve yerlerde sürünen alım gücünden şikayetçi. Tüm çarşı ziyaretimizde en çok duyduğumuz isyan “geçinemiyoruz” isyanıydı. Vatandaşlarımız, kendilerini bu hale getiren iktidardan hesap sormamızı isterken, CHP’ye tam destek vereceğini açıkça ifade etti. Ekonomi masası heyetimizin, Kemeraltı ziyaretine gösterilen yoğun ilgiyle birlikte bir kez daha anladık ki, millet AKP iktidarının biletini çoktan kesmiş ” dedi.
 
CHP Ekonomi Masasına iletilen tüm beklenti ve önerilerin, yeni ekonomi politikaları üretilmesinde CHP’ye ışık tutacağının altını çizen CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, “bu ziyaretlerin ve çalışmaların devamının geleceğini, ülkenin ekonomik buhrandan çıkışı için tüm paydaşlarla ortak çalışmaya devam edeceklerini” de belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum