Ege'ye iki sağlık "Oscar"ı

Ege Üniversitesi, sağlık dünyasının “Oscar”ları olarak bilinen Doktorclub Awards’ta iki ödül birden aldı

Ege'ye iki sağlık "Oscar"ı

Ege Üniversitesi, sağlık dünyasının “Oscar”ları olarak bilinen Doktorclub Awards’ta iki ödül birden aldı

Ege'ye iki sağlık
17 Ocak 2024 - 16:17

Ege Üniversitesi, sağlık dünyasının “Oscar”ları olarak bilinen “Doktorclub Awards 2023” ödüllerinde iki ödülün birden sahibi oldu.  Doktorclub.com ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliği ile 7.’si düzenlenen “Türkiye'nin Sağlık Ödülleri Doktorclub Awards 2023” törenle sahiplerini buldu.
 
Törende, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Sevnaz Şahin’in 2016’dan bu yana yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi olan “Ege 3. Yaş Üniversitesi” Jüri Özel Ödülünü alırken, Nükleer Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Yurt ise “Yılın Medikal Endüstri Ödülleri” kapsamında “Yılın Ar-Ge İnovasyon Uygulaması Ödülü”nün sahibi oldu.
 
Doç. Dr. Sevnaz Şahin ve Ege 3. Yaş Üniversitesi ekibi ile Prof. Dr. Fatma Yurt’u tebrik eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Türkiye'nin önde gelen hekim ve akademisyenleri ile sağlık endüstrisinin öne çıkan firmalarının yöneticilerinden oluşan jüri tarafından yapılan oylamada üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Sevnaz Şahin ve Prof. Dr. Fatma Yurt, ‘Türkiye'nin Sağlık Ödülleri Doktorclub Awards’ kapsamında aldığı ödüllerle üniversitemizi gururlandırdılar.  Hocalarımızı ve ekiplerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
Sağlık dünyasının Oscarları olarak bilinen Doktorclub Awards ödülleri, 92 binin üzerinde hekimin oylarıyla belirleniyor. Doktorclub Awards, sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını daha iyiye ve daha kaliteliye yönlendirmek, sağlık hizmet sunumunda yaratıcı, ilham verici ve yenilikçi fikirlerin ortaya konup uygulamaya geçirilmesini teşvik etmek, sektörde farklılık ve farkındalık yaratarak öne çıkan proje, araştırma ve uygulamaların artmasına katkıda bulunmak amacıyla organize ediliyor. Bu yıl ödüller 10 ana başlık altında 18 kategoride verildi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum