E-Ticaret Zirvesi gerçekleşti

Hepsiburada, İzmir’de düzenlediği E-Ticaret Zirvesi’nde İzmir ve çevresindeki illerde faaliyet gösteren KOBİ’ler, girişimciler ve esnaflarla bir araya geldi.

E-Ticaret Zirvesi gerçekleşti

Hepsiburada, İzmir’de düzenlediği E-Ticaret Zirvesi’nde İzmir ve çevresindeki illerde faaliyet gösteren KOBİ’ler, girişimciler ve esnaflarla bir araya geldi.

E-Ticaret Zirvesi gerçekleşti
12 Mart 2019 - 17:47

Hepsiburada E-ticaret Zirveleri işletmeleri, e-ticaretle tanıştırmayı ve işlerini e-ticarete taşımaları için yol gösteriyor. İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı H. İbrahim Gökçüoğlu, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli ve Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray Öztürkler’in açılış konuşmalarını yaptığı etkinlik, İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Türkiye’de dijital dönüşümün öncüsü Hepsiburada’nın, Anadolu şehirlerindeki işletmelerin e-ticarete geçişlerini desteklemek üzere hayata geçirdiği e-ticaret zirvelerinin son durağı İzmir oldu. Swissôtel Büyük Efes’te düzenlenen ‘İzmir E-Ticaret Zirvesi’ne İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı H. İbrahim Gökçüoğlu ve İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli de katılarak sektöre yönelik görüş ve öngörülerini aktardı. Açılış konuşmasını yapan Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray Öztürkler, Türkiye’nin 2023 yılı 350 milyar TL’lik e-ticaret hedefini gerçekleştirmeyi desteklemek adına tüm İzmirli işletmelere, işlerini e-ticarete taşımaları konusunda çağrıda bulundu. Türkiye’de dijital dönüşümün öncüsü olarak teknolojinin yıpratıcı değil, yapıcı yönünü kullanarak perakende ile el ele verdiklerini vurgulayan Öztürkler, Anadolu’daki ticareti büyüterek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.
Etkinlikte, yeni dünyada dijital dönüşüm, e-ticaret ile yerelden globale açılan kapı ve e-ticaret ile büyümenin altın kuralları konu başlıklarında oturumlar gerçekleştirildi. Etkinlikte katılımcılar, her yıl büyüyen e-ticaret ekosistemine nasıl dâhil olacakları, bu sistem içinde kendilerini nasıl öne çıkaracakları, karlılıklarını ne şekilde artırabilecekleri, işlerini büyütmeleri için neler yapmaları gerektiği ile birlikte hem kendilerine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacak bilgiler edindi. Programda, tüm Hepsiburada iş ortaklarının yararlanabildiği ve onları dünya pazarlarıyla buluşturan Hepsiburada Kolay İhracat Modeli ile ilgili bilgiler de paylaşıldı.
Etkinlikte konuşan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, “Hepsiburada, Türkiye’de dijitalleşmenin ve e-ticaretin öncüsü ve pazar lideri olarak, e-ticaret pazarını büyütmek gibi bir misyonumuz var. Çok iyi biliyoruz ki ülkede e-ticaretin büyümesi ve yaygınlaşması için KOBİ’lerin ve yerel markaların güçlenmesi ve daha aktif olması gerekiyor. Biz Hepsiburada olarak binlerce markayı ve işletmeyi, milyonlarca potansiyel müşteriyle buluşturan özgün iş modelimiz Pazaryeri ekosistemiyle tüm işletmelere ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizle buluşturuyoruz. Pazaryeri üyeleri; mağaza açmak için ayrı bir ücret ödemiyor, Hepsiburada’nın yaptığı tüm banka anlaşmalarından yararlanabiliyor, avantajlı kargo fiyatlarını kullanarak maliyetlerini azaltıyor. Anadolu’nun farklı illerinde gerçekleştirdiğimiz Hepsiburada E-Ticaret Zirveleriyle de işletmelerin işlerini e-ticarete taşımasına destek oluyoruz” şeklinde konuştu.
Hepsiburada iş ortakları ve iş ortağı olmaya karar veren katılımcılara pazaryeri eğitimi verildi. E-ticarete geçiş için yapılması gerekenlerin adım adım anlatıldığı eğitimde online ödeme sistemleri, dijital pazarlama yöntemleri, çoklu kanal yönetimi, teslimat konularında detaylı bilgiler verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum