Çiğli Belediyespor’dan anlamlı destek

Çiğli Belediyespor’dan anlamlı destek

Çiğli Belediyespor’dan anlamlı destek
01 Kasım 2019 - 11:20

Çiğli Belediyespor yöneticileri meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen pembe top ile ilk maçları başlattılar.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli Belediyespor Asbaşkanı Deniz Çıtak ve yöneticileri ile birlikte meme kanserinde erken tanı farkındalığın önemine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Pembe Top Sahada” kampanyasına destek oldular. Çiğli Belediyespor Kulübüne pembe top kazandıran kulüp yöneticileri tüm basketbol okullarındaki ilk maçları pembe top ile başlattılar. Kampanyaya yöneticilerin yanı sıra belediyespor sporcuları da büyük ilgi gösterdi.
Erken tanı önemli
Başkan Utku Gümrükçü, sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya çalıştıklarını belirterek “Meme kanseriyle mücadele konusunda kadınları bilinçlendirmek için başlatılan “Pembe Top sahada” projesine biz de kulüp yöneticilerimiz ile birlikte destek oluyoruz. Sporcularımızda da farkındalık yaratmak için ilk basketbol spor okullarındaki ilk maçları pembe top ile başlattık. Kanserde erken tanı önemli, ayrıca spora erken yaşta başlanması da çok önemli. Yöneticilerimizle bunlara dikkat çekmek istedik” dedi.
Tüm sporcular kampanyaya destek oldu
Çiğli Belediyespor Asbaşkanı Deniz Çıtak da kampanyaya tüm kulüp yöneticileri ve sporcuların sahip çıktığını belirterek, “Kanserde erken tanının çok önemli olduğunu biliyoruz. Meme kanseri için başlatılan ve ülke çapında büyük ilgi uyandıran bu kampanyaya kulüp olarak destek oluyoruz. Pembe top ile hem sporcularımızın hem de ailelerinin dikkatlerini bu yöne çektik” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum