Chp İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ve Mahir Polat, Foça’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 24 Mart Çarşamba günü Foça’yı ziyaret etti.

Chp İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ve Mahir Polat, Foça’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 24 Mart Çarşamba günü Foça’yı ziyaret etti.

Chp İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ve Mahir Polat, Foça’yı Ziyaret Etti
25 Mart 2021 - 01:37


 
Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanlığı nezaretindeki ziyaret programı kapsamında, İl Başkanı Yücel ve Milletvekili Polat’a Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz tarafından belediye çalışmaları ve devam eden ve gelecekteki projeler hakkında bir sunum yapıldı. Bu sunuma, belediye bürokratları, bazı CHP’li belediye meclis üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü Baran Gezmiş Yıldırım, CHP İzmir İl Başkanlığı Yöneticileri, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Aksoy ve ilçe yönetimi de katıldı.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün sunumunun ardından İl Başkanı Yücel ve Milletvekili Polat, görüşlerini dile getirdi.
 
Foça’da Yapılan Çalışmalardan Memnunuz
 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel; ‘‘Her şeyden önce İzmir’in, Ege’nin hatta Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinde görev yapıyorsunuz. Foça bugüne kadar doğal güzelliklerini korunmuş bir ilçe. Foça’yı korumak çok önemli ve çok anlamlı. Bürokrasi nedeniyle geciken işler olabiliyor. Bugün bakıyoruz, bu bürokratik engellerin kaldırıldığını görüyoruz. Çünkü her yerleşim yeri neticede göç alıyor. Beklenti yüksek, o yüzden yıllardır yapılamayanların yapılması bence çok önemli. İmkanlar kısıtlı, bütçe kısıtlı. Pandemi zaten bütün belediyelerimizi, belediye başkanlarımızın, yerel yöneticilerimizin elini kolunu bağladı. Ama şunu görüyoruz ve mutluluk duyuyoruz; büyükşehir belediyemiz her zaman ilçe belediyelerinin yanında, özellikle de pozitif ayrımcılık gerektiren ilçelerin, küçük ilçelerin yanında. O yüzden bugüne dek yapılamayan işler hem Fatih Başkanın başkanlığında sizin çalışmalarınızla, hem büyükşehir belediyesinin desteği ve katkılarıyla Foça’da yapılabiliyor ve yapılmaya devam ediyor. Tabi bu tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak bunların yapılması önemli. Neticede adım attığınız her yerde binlerce yıllık bir tarih yatıyor. Foça’nın sadece yaz mevsiminde ve Cumartesi-Pazar günlerinde değil, yılın 365 günü, 7 gün 24 saat yaşayacak ve orada yaşayan insanlara ekonomi üretecek bir ilçe haline gelmesi demek. O yüzden bu sınırlı ve kıt imkanlarla bu çalışmaları yapmak çok önemli. Ben başta Fatih Başkan olmak üzere, belediye başkan yardımcılarımıza, belediye meclis üyelerimize, ilçe başkanımıza ve ilçe yöneticilerimize, Büyükşehir belediyemizin Foça yerel hizmetler şube müdürümüze çok teşekkür ederim. Dün Aliağa ile başladık bugün Foça’dayız. Milletvekilimiz Sayın Mahir Polat bize eşlik etti. Bundan sonraki süreçte özellikle Bakırçay 2. bölgeye daha fazla gideceğiz. Foça’da yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduğumuzu memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’dedi.
 
Uyum ve Birliktelik Göze Çarpıyor
 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mahir Polat ise; ‘‘Foça’da yaşamakla kalmıyor buranın geleceğini de şekillendiriyorsunuz. Bu bakımdan sorumluluğunuz büyük. Büyükşehir iş birliği ile Foça’da iyi işler yapılmış. Genç bir bakış açısı yakalanmış. Uyum ve birliktelik göze çarpıyor, sevgi ve saygı da var.’’
 
Muhtarlar İle Toplantı
 
Sunum toplantısının ardından, Foça’da görev yapan Mahalle Muhtarlarıyla yapılan toplantıda, istekler ve öneriler değerlendirildi.
 
CHP’ye Katılan Yeni Üyeler İçin Tören
 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat; Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni üye olanlar için yapılan rozet törenine katılmalarının ardından bazı vatandaşlar ve esnaflarla kısa sohbetler etti.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum