Bölünmez Çankırı, gençlerle buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ta gençlerle bir araya geldi. Gençlere birlikte sinemaya gitme sözü veren Bölünmez Çankırı, siyasete girmek isteyen gençlere önce meslek sahibi olmaları yönünde tavsiyede bulunarak, “Önce meslek sahibi olun daha sonra bırakın siyaset sizi kovalasın” dedi

Bölünmez Çankırı, gençlerle buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ta gençlerle bir araya geldi. Gençlere birlikte sinemaya gitme sözü veren Bölünmez Çankırı, siyasete girmek isteyen gençlere önce meslek sahibi olmaları yönünde tavsiyede bulunarak, “Önce meslek sahibi olun daha sonra bırakın siyaset sizi kovalasın” dedi

Bölünmez Çankırı, gençlerle buluştu
11 Şubat 2019 - 15:22

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Karabağlar ve Konak’ta çeşitli temaslarda bulundu. Karabağlar’da gerçekleştirilen programlarda Bölünmez Çankırı’ya AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca ve Karabağlar Eski Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da eşlik etti. Karabağlar programında ilk olarak yakın zamanda vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Bölünmez Çankırı, sonrasında 8 Şubat 2017’de şehadete eren İzmirli Şehit P. Asb. Çvş. Yahya Efiloğlu için Limontepe Eyüp Ensari Camii’ndeki mevlidi şerife de iştirak etti.
ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK
Karabağlar’da taksici esnafını da ihmal etmeyen Bölünmez Çankırı, tatil ve bayram nedir bilmeksizin 24 saat esası ile çalışan taksiciler ile dertleşti. Taksici esnafının sorunlarını dinleyen Bölünmez Çankırı, 31 Mart seçimlerinde taksici esnafının desteğini istedi. Kendisine yöneltilen Karabağlar ve İzmir’in yollarının bozuk olduğu yönündeki eleştiride yerel yönetimleri adres gösteren Bölünmez Çankırı, 31 Mart’ta AK Belediyecilik ile İzmir’de altyapı sorununun kalmayacağını belirtti. Doğu ve Güneydoğu’da AK Partili belediyelerde asfaltsız yol kalmadığını belirten Bölünmez Çankırı, Türkiye’nin en batısında yer alan İzmir’de hala altyapıdan kaynaklı sorunların giderilememesinin yerel yönetimlerin başarısızlığı olarak nitelendirdi.
KARABAĞLAR VE İZMİR GÜN SAYIYOR
Karabağlar’da Öz Aksaraylılar Derneği’ni de ziyaret eden Bölünmez Çankırı, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Gönül Belediyeciliğini hem Karabağlar’da hem de İzmir’de hakim kılmanın zamanının geldiğinin altını çizen Bölünmez Çankırı, “Cumhur İttifakı ile birlikte Karabağlar’da inşallah gönül belediyeciliğini vatandaşlarımızla tanıştıracağız. Karabağlar’da yaşayan sizlerin birçok sorununun olduğunu biliyoruz. Hizmet noktasında maalesef istediğinizi alamıyorsunuz. Artık hizmet alamadığınız yerel yönetimde tepkinizi gösterip sandıkta gereken cevabı vereceğinizi çok iyi biliyorum. Karabağlar AK Belediyecilik ile tanışmak için gün sayıyor. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin desteği ile Büyükşehir’de Nihat Zeybekci Bakanımız, Karabağlar’da da Bilal Doğan Başkanımız ile gönülleri fethetmeye geliyoruz” dedi.
UYUŞTURUCUNUN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ
Karabağlar’ın ardından Konak’a geçen Bölünmez Çankırı, burada ‘Genç Kürsü’ programına katılım gösterdi. Gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, “Hem İzmir’de hem de İzmir’in ilçelerinde değişimin ve dönüşümün vakti geldi. Gençlerimiz dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecektir. Öncelikle etrafınıza dikkatlice bakmanızı istiyorum. Son 3 aydır Konak’ta Kadifekale ve çevresinde alınan güvenlik önlemleri ile nasıl bir değişim olduğunu hepiniz rahatlıkla görebiliyorsunuz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklar ve uyuşturucudan uzak tutmak için gerekli bütün önlemleri alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Geleceğimiz olan siz gençleri uyuşturucu bataklığına sürükleyenler ile mücadelemiz her zaman artarak devam edecektir. Uyuşturucunun inşallah kökünü kazıyacağız. Hükümetimiz, İçişleri Bakanlığımız ve güvenlik güçlerimiz 24 saat esası ile çalışarak bu mücadeleyi sürdürmektedir” ifadelerini kullandı.
İŞİNİZDE BAŞARILI OLUN
Gençlerin sorularını da yanıtlayan Bölünmez Çankırı, kendisi gibi siyasetçi olmak isteyen gençlere altın değerinde öğütlerde bulundu. Bölünmez Çankırı, “Benim sizlere en büyük tavsiyem birer meslek sahibi olmanızdır. Önce meslek sahibi olun daha sonra bırakın siyaset sizi kovalasın. Başarılı insanları herkes yanında görmek ister. Sizler meslek sahibi olduktan sonra yapacağınız başarılı işlerle mutlaka iyi yerlerde olacaksınız. Benim size en büyük tavsiyem budur” şeklinde konuştu.
Soru-cevap kısmının ardından Kadifekale ve Ballıkuyu bölgesi için istenen gençlik merkezi hakkında en kısa zamanda harekete geçeceklerinin müjdesini veren Bölünmez Çankırı ayrıca gençlerle birlikte sinemaya gitme sözü de verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum