“Bizi çok çalışmak kurtarır”

“Bizi çok çalışmak kurtarır”

“Bizi çok çalışmak kurtarır”
01 Mayıs 2019 - 09:35

Mazbatasını aldığı günden itibaren bir yandan tebrikleri aralıksız kabul eden, bir yandan belediyenin önceki dönemden devam eden çalışmaları yakından takip eden, diğer yandan ise belediye bünyesinde yürütülmesi gereken bürokratik çalışmaları da titizlikle takip eden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Filiz’i alanlarda göreceksiniz. Çünkü bizi çok çalışmak kurtarır” dedi.

31 Martta tüm rakiplerine büyük fark atarak zafer coşkusunu Selçuklulara yaşatan ve büyük bir heyecanla başladığı görevine ilçenin birçok caddesinde başlattığı bahar temizliği ile kenti ferahlatan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sahada daha çok çalışacağını söyledi.

TEBRİK ZİYARETLERİ CUMA GÜNLERİ 

Kendisini tebrik için gelen tüm ziyaretçilerine çok teşekkür ettiğini; bundan sonraki ziyaretleri her hafta Cuma günleri kabul etmeyi planladıklarını belirten Başkan Sengel; “Biz bu kente; bana inanan, bana güvenen çok değerli değerli Selçuk halkıyla birlikte Baharı getirdik. Göreve başladığım günden itibaren güzel dilekleriyle bizzat ziyaret eden, sosyal medya üzerinden ve özelden mesaj yollayan tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklulara söz verdiği gibi daha çok sahada çalışacağını ve Kentte yapılacak çok iş olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel; “Beni bu göreve layık gören Selçuk halkımız bizden hizmet bekliyor. Bu nedenle Seçim meydanlarında Selçuk halkıma söz verdiğim gibi daha çok sahalarda olacağım. Çünkü biz Selçuklulara hizmet etmek için geldik. Bu anlamda beni bizzat ziyaret etmek isteyen çok fazla vatandaşlarımız var.  Ben kendilerine şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum. Eminim onlar da bu kent için ve bu kentin geleceği için yapacağımız bu durumu anlayışla karşılayacaklarına inanıyorum” diyerek, tebrik ziyaretlerini Cuma günü kabul edeceğini duyurdu.

VİZYON BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ 

Selçuk’ta önceki dönem devam eden çalışmalara öncelik verdiklerini, bu çalışmaların bir an önce tamamlanması için gerekli takibi yaptıklarını kaydeden Başkan Sengel, vizyonbelediyeciliği ortaya koyarak insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla çalışmaların yürütüleceğini kaydetti. Siyasi bir ayrımcılık yapmadan kentteki tüm kurumlar ile ortak akılla çalışacaklarını kaydeden Başkan Sengel; çevreyi, kültürü,sanatı, ve şehirciliği iyi bilen bir anlayışla bu kent için her türlü hizmeti yapacakları sözünü verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum