Birlikte yönetme sözü verdi

Birlikte yönetme sözü verdi

Birlikte yönetme sözü verdi
17 Şubat 2019 - 11:47

CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, seçim kampanyası kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, birlikte yönetme sözü verdi. Nezir, “Buca’da yaşayan renklerle birlikte, Buca’yı çok daha iyi bir yere getirmek için çok çalışacağız, birlikte yöneteceğiz, ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

Millet ittifakının CHP Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, Buca’yı mahalle mahalle, sokak sokak gezerek, tüm Bucalılarla bir araya geliyor. Seçim kampanyası çalışmaları kapsamında Gediz Mahallesi’nde ailelerle bir araya gelen Nezir, daha sonra Ardahan Çayırbaşı Nahiyesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gecesine katıldı. Her iki buluşmada da Başkan Adayı Nezir’in mesajı aynıydı. Nezir, “Buca’da yaşayan renklerle birlikte, Buca’yı çok daha iyi bir yere getirmek için çok çalışacağız, birlikte yöneteceğiz, ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

“HALKA SORMADAN HİZMET OLMAZ”

İlk durağı Göksu Mahallesi’nde ailelerin yoğun ilgisi ile karşılanan CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Nezir, klasik söylemlerle konuşan yöneten bir siyasetçi olmayacağını söyledi. Nezir, “Artık bunları unutun ben size daha halkçı daha halkla esnafla içiçe sorunları halkla birlikte çözen bir belediye başkanı vaad ediyorum bunun için de size söz veriyorum. Yaşıtlarımla arkadaş, büyüklerimle kardeş, küçüklerimle abi olarak birlikte bu kenti yönetmeyi hedefliyorum” dedi. “Halka sormadan, ben yaptım oldu diyerek ne hizmet olur, ne proje” diyen Nezir, şöyle konuştu:

“Halka sormadan ben yaptım oldu diyerek ne hizmet olur, ne proje… Yıllarca göksu ciddi anlamda kendi kaderine terk edildi. Önümüzdeki 5 yıl Göksu halkına, Göksu’ya geri kalmış tüm hizmetlerle ilgili pozitif ayrımcılık yapacağız. Çünkü buna ihtiyaç var. Göksu, Gediz’deki hemşehrilerimle beraber kentsel dönüşümü, imar planlarını yapacağız. Daha yeşil, daha düzenli, çocukların parklarda gönlünce oynayabileceği Ova’yıbirlikte inşa edeceğiz ama kentsel dönüşümü rantsaldönüşüme çevrilmesine izin vermeyeceğiz. Birilerini zengin etmeye gelmiyoruz vatandaşı daha iyi yaşanabilir bir kentte nasıl yaşatabiliriz bu sorunun yanıtını vermeye geliyoruz.”

“BUCA’DA HEPİMİZ KARDEŞİZ”

Ardahan Çayırbaşı Nahiyesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de gecesine katılan Nezir’e burada da büyük ilgi gösterildi. Dernek Başkanı Erol Güneş'e daveti için teşekkür eden Suat Nezir Çayırbaşlılara, “81 ilden gelen yurttaşımızın bir olduğu, kardeş olduğu, aile olduğu yerdir Buca. Nereden gelirsen gel yaşadığın yerin gölgesine toprağına ne kadar katkı koyduğun önemli. Eğitimine kültürüne ticaretine, sosyalleşmesine ne kadar emek verdiğiniz önemli” diye seslendi. Nezir, “Buca’da yaşayan renklerle birlikte, Buca’yı çok daha iyi bir yere getirmek için çok çalışacağız. Buca’yı birlikte yöneteceğiz, ortak akılla yöneteceğiz. Söz veriyorum bizim görevimiz sadece bina yapmak, park yapmak yol yapmak değil bizim görevimiz çocuklarımıza çok güzel bir yarın bırakmak. Bu yüzden biz canımızı dişimize takacağızelimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum