"Birlikte çözmek zorundayız"

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, sosyal medyada dolaştırılan bir video ile sözlerinin çarpıtılmaya çalışıldığını belirterek, "Hiç kimse sözlerimi çarpıtmaya kalkmasın. Ildır hattındaki sorunu, minibüs esnafımızla birlikte çözeceğiz" dedi. 

"Birlikte çözmek zorundayız"

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, sosyal medyada dolaştırılan bir video ile sözlerinin çarpıtılmaya çalışıldığını belirterek, "Hiç kimse sözlerimi çarpıtmaya kalkmasın. Ildır hattındaki sorunu, minibüs esnafımızla birlikte çözeceğiz" dedi. 

13 Şubat 2019 - 17:24

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, Belediye Meclis aday adayları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Oran ve beraberindekileri, Oda Başkanı Hakkı Kocakara, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve Çeşme Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erkan Barbun karşıladı.
Çeşme Belediye Başkan  Adayı Oran, ziyaret sırasında bir konuşma yaparak, "Çeşme'nin sorunlarını, Çeşmeli ile beraber çözmeye geliyoruz. Yapacağımız her projeyi Çeşmeliler ile birlikte gerçekleştireceğiz. Ortak akıla, çok sesliliğe ve sivil inisiyatife Önem veriyorum. Ben bir anket yaptırdım. Ankete göre Çeşme'nin sorunları; altyapı, otopark, ulaşım, çevre temizliği ve turizm sezonunun kısa olması olarak sıralandı. Halkın arasında bu tespitleri yaptırdıktan sonra, Çeşme'ye yönelik projeleri geliştirdim" dedi. 
Konuşmasında, sosyal medyada bir videosunun dolaştırılarak, minibüs esnafı ile ilgili sözlerinin çarpıtılmak istendiğini ifade eden Oran, "Benim bir videomu sosyal medyada dolaştırarak, beyanatlarımı çarpıtıyorlar. Dalyan, Çiftlik, Alaçatı hatlarında bir sorun yok. Sorun; herkesin bildiği gibi Çeşme'den Ildır'a kadar giden Şifne, Yalı, Reisdere, Germiyan ve lldır hattında var. Bu sorunu, siz şoför esnafımızla birlikte görüşerek çözmek zorundayız.  Akşam saat 21.00-22.00'den sonra, araban yok ve hastasın, Ildır'dan hastaneye gideceksin. Ya da Çeşme'de çalışıyorsun Ildır tarafına, evine gideceksin. Maalesef bu hatta ulaşım sıkıntısı yaşıyorsunuz. Dolmuşların Ildır hattında nasıl dolu olduğunu yazın hepimiz görüyoruz. İnsanlar adeta üst üste dolmuşa biniyorlar. Benim söylemek istediğim bu. Hepimizin bildiği gerçekler. Ama sözlerim çarpıtılmaya çalışılıyor. Hiç kimse sözlerimi çarpıtmaya kalkmasın. Videoda ne demişim; 'konuşarak sorunları çözeceğiz'. 'Bu sorunu, minibüs esnafına zarar vermeden çözelim' diyorum. 'Bu sorunu kabullenmeyip, bu sorunun çözümüne de minibüs esnafı yanaşmıyor ise, ben çözerim' diyorum. Bu sözümün de arkasındayım" diye konuştu. 
Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Kocakara ve Çeşme Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erkan Barbun'un dile getirdiği sorunları da dinleyen Ekrem Oran, sorunların çözümü için birlikte çalışacaklarını tekrarladı.
Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran'ın projelerini de anlattığı ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum