Başkan Oran’dan Pazar denetimi

Başkan Oran’dan Pazar denetimi

Başkan Oran’dan Pazar denetimi
05 Nisan 2020 - 11:17

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Zabıta ekipleri ile birlikte pazarda denetim yapan Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, vatandaşlara maske dağıtarak gerekli uyarılarda bulundu. Pazarda alışveriş yapan, pazar esnafına ve vatandaşlara moral vererek, onların sorularını yanıtlayan Başkan Oran, “Geçecek, bugünler de geçecek, yine her şey çok güzel olacak, hep birlikte başaracağız” dedi.
 
Semt pazarlarına yeni uygulama getirdiklerinin altını çizen Başkan Oran, giriş ve çıkışlarda zabıta ekiplerinin vatandaşların ateşini ölçtüğünü, yüksek ateş tespit edilen kişilerin ise en yakın sağlık kuruluşlarına yönlendirildiğini söyledi. Yine giriş çıkışlarda vatandaşların ellerine dezenfektan sıkıldığını ve maske dağıtımı yapıldığını belirten Başkan Oran, “Zor günlerden geçiyoruz. Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada Koronavirüs salgını ile mücadele devam ediyor. İlçemizde de gerekli tedbirleri alarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumaya çalışıyoruz” diye konuştu.
 
“Gerekli tedbirleri almayan vatandaşlar pazara giremeyecek”
Sebze meyve pazarlarının açık olacağını ancak gerekli tedbirleri almayan satıcıların satış yapmasına izin verilmeyeceğini ifade eden Başkan Oran, gerekli tedbirleri almayan vatandaşların da pazara giremeyeceğini söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum