Başkan Oran çocukların yüzünü güldürdü

Başkan Oran çocukların yüzünü güldürdü

Başkan Oran çocukların yüzünü güldürdü
14 Mayıs 2020 - 12:02

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 0-14 yaş grubu çocuklara çikolata dağıtarak yüzlerini güldürdü.
 
Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerden birisi de 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı kısıtlamasıydı. 0-14 yaş grubuna 4 saatliğine sokağa çıkma izini verildi. Saat 11.00’da başlayan izin saatler 15.00’ı gösterdiğinde sona erdi. 0-14 yaş grubu çocuklar kimileri parkta oyun oynarken, kimileri de yürüyüş yaptı. 
 
Çeşme’de dışarı çıkan çocuklar, yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına uymak, maske takmak şartıyla park ve bahçelere gitti. Bisiklet ve patenlerini kullanan çocuklar, güneşli havanın keyfini çıkardı. Dışarı çıkabildikleri için mutlu olduklarını belirten çocuklar, evde sıkıldıklarını ve bugün 4 saat boyunca parkta eğleneceklerini söyledi.
 
Çocuklara çikolata dağıttı
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve günlerdir evden çıkamayan çocuklara çikolata dağıtarak, yüzlerini güldürdü. Çocuklarla sohbet ederek, vakit geçiren Başkan Oran, “Sabredin çocuklar, az kaldı. Birlikte başaracağız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum