Başkan İduğ: Çalışmalarımız hızla devam ediyor

Başkan İduğ: Çalışmalarımız hızla devam ediyor

Başkan İduğ: Çalışmalarımız hızla devam ediyor
07 Haziran 2020 - 14:38

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı’ndaki Veteriner İşleri Müdürlüğü Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hem baştan aşağı yeniliyor, hem de daha fazla can dostunu koruma altına almak için kapasitesini arttırıyor.

 

Başlanan çalışmalar kapsamında daha steril koşullarda 40 köpeğin barınabileceği 20 padoklu barınağın yapım çalışması sürüyor. Açık alanları da bulunan padokların sayısı ilk çalışmalarının ardından yapımına başlanacak ikinci etap bölümle 40’a çıkarılacak. Padokların yanı sıra kedi kliniği, soğuk hava deposu ve idari binada yenilecek. Modern koşullardaki ameliyathane ise aynı şekilde kullanılmaya devam edilecek.

 

Çalışmaları hayvanseverlerin görüşlerini doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Can dostlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık ödevi olarak düşünüyoruz. Bu nedenle de Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’mizi büyütüyor, modernleştiriyor ve koşullarını iyileştiriyoruz. Yenileme kısa süre içinde tamamlanacak ve koruma altına aldığımız can dostlarımızın daha mutlu olacağı bir tesis noktasına gelecek” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum