Başkan Günaydın'dan Torbalı Halkı Adına Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyaretinde açıkladığı müjdeler Torbalı’da sevinçle karşılandı.

Başkan Günaydın'dan Torbalı Halkı Adına Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyaretinde açıkladığı müjdeler Torbalı’da sevinçle karşılandı.

Başkan Günaydın'dan Torbalı Halkı Adına Teşekkür
30 Kasım 2021 - 15:32

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Torbalı halkı adına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği İzmir ziyaretinde Torbalı’ya üç müjde çıktı. Torbalı-Ödemiş-Kiraz yolu ve otoyol kavşağı ile Torbalı-Belevi yolunun 2022 yılı içerisinde tamamlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir-Turgutlu ayrımı Kemalpaşa-Torbalı yolunun ise 2023 yılı içerisinde tamamlanıp hizmete açılacağını duyurdu. Aynı zamanda yapımı tamamlanan Ayrancılar Gençlik Merkezi de kısa zaman içerisinde Torbalılı gençlerin hizmetine sunulacak.

TORBALI, HÜKÜMET YATIRIMLARINDAN ASLAN PAYINI ALIYOR

Torbalı’nın Cumhuriyet tarihinde hiç almadığı kadar hizmet ve yatırımı son 10 yıl içerisinde aldığını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Altyapıdan üstyapıya, şehirleşmeden ulaşıma, sağlıktan eğitime son 10 yılda ilçemize kazandırılan hükümet yatırımları, AK Parti öncesindeki toplam hizmetlerden kat kat fazla. Gerek Torbalı’da AK Belediyeciliğin olduğu 2014-2019 yılları arasında olsun, gerekse de sonrasında olsun ilçemizin her ihtiyacı ile yakından ilgileniyoruz, sorunlarını bir bir çözüp, ilçemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Son olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyaretinde açıkladığı müjdelerle Torbalı’ya verilen önemi bir kez daha gördük. Tabi bu hizmetlerin bölgemize kazandırılmasında bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın da payı çok büyük. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya ve hükümetimizin ilgili kurumlarına Torbalılı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNAYDIN’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İzmir’de karşılamaya giden Torbalılı vatandaşlara da teşekkür eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’de karşılamanın mutluluğunu yaşadık. Günler öncesinden yaptığımız hazırlıklarımızla Torbalı’dan da yoğun bir katılım sağladık. Emeği geçen başta parti teşkilatım, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve partimizin her bir üyesine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum