Başkan Aksoy’dan Menemenli pamuk üreticilerine destek

Başkan Aksoy’dan Menemenli pamuk üreticilerine destek

Başkan Aksoy’dan Menemenli pamuk üreticilerine destek
27 Mayıs 2020 - 12:00

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy Maltepeli pamuk üreticilerini ziyaret etti, üreticinin her zaman yanında olduğu mesajı verdi.
Koronavirüs sürecinde zor günler geçiren üreticilere desteğini her zaman gösteren Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, dün Maltepeli pamuk üreticileri ile bir araya geldi. Üreticiler ile sohbet eden, traktöre binip tarla süren, çapa yapan Başkan Aksoy, göreve geldikleri günden bugüne belediye olarak üreticilere destek olmak amacıyla sürdürdükleri çalışmaların bundan sonra da devam edeceğinin mesajını verdi.
Üreticilerin büyük zorluklarla mücadele verdiğine dikkat çeken Aksoy, “Üretici emek veriyor, alın teri döküyor, doğayla mücadele etmek zorunda kalıyor. İşiniz zor, Allah kolaylık versin. Üreticinin kazanabilmesi için, girdi maliyetlerinin düşürülmesi, satış ve pazarlama alanında üreticinin önünün açılması, ürünün ederinde satılması gerekiyor. Bu konuda belediye olarak üreticimize destek olmak amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” açıklamasını yaptı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum