AK Kadro istişare kampı sona erdi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 'Birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti' başlığıyla Çeşme Ilıca’da gerçekleştirilen istişare kampı sona erdi.

AK Kadro istişare kampı sona erdi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 'Birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti' başlığıyla Çeşme Ilıca’da gerçekleştirilen istişare kampı sona erdi.

AK Kadro istişare kampı sona erdi
18 Kasım 2019 - 12:02

Hafta sonu boyunca süren toplantılara, İl Ana Kademe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, belediye başkanları ve Büyükşehir Grup Başkanvekili de hazır bulundu. Kampa ayrıca Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir Milletvekilleri ve Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Emre Cemil Ayvalı da katılım sağladı. Kampın sona ermesinin ardından açıklama yaparak değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sahayı boş bırakmadıklarını, teşkilatları tüm unsurları ile harekete geçirerek üye ve kurucular bazında yoğun bir mesai yaptıklarını hatırlatarak, gerçekleştirilen istişare kampı ile önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritasını belirlemek için etkin bir platform yarattıklarını söyledi.
Kampın son gününde gerçekleştirilen toplantıya Son Başbakan, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da telefonla bağlanarak önemli mesajlar verdi. İzmir teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yıldırım, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Sürekli yaptığı değerlendirmede “Aylardır, yarın seçim olacakmış gibi sahadayız, çalışıyoruz. Motivasyonumuzu tazelerken ilçe ilçe köklerimize ulaştık, üyelerimize ve vatandaşlarımıza dokunduk. Bu kamp hem alan dönüşlerimizi değerlendirdiğimiz hem de İzmir ve ülke gündemini ele aldığımız bir zirve niteliğindeydi. Genel Merkez Yöneticilerimiz ve uzmanlarımızın da katkılarıyla pek çok başlığı tartışma fırsatı bulurken, kardeşlik hukukunun gelişmesi açısından da önemli bir zemin yakalamış olduk.” diye konuştu.
Uzman görüşleri ile pek çok başlık…
İstişare kampına alanında öne çıkmış isimler ve bilim adamları da katılarak seminerler verdi. Prof Dr. Abdullah Topçu ‘Türkiye’nin yakın tarihi’, Dr. Şaban Kızıldağ ‘ Başarı ve gelişmek için mazaret yok’, Prof Dr. Mehmet Çelik ‘Yeni Türkiye ve Orta Doğu’nun Geleceği’ başlıkları altında bilgi ve görüşlerini aktarırken, Bilgi Üniversitesi Öğr. Gör. Ekonomist Murat Sağlam ‘2020 yılında küresel piyasalar ve Türkiye ekonomisi’, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanı Emre Cemil Ayvalı ise ‘Basın ve Sosyal Medya’ konularında bilgilendirme yaptı. Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, açılışından kapanışına kadar dolu dolu bir değerlendirme platformu oluşturduklarını belirterek, “Teşkilat yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize ve bizi yalnız bırakmayan genel merkez yöneticilerimize, teşkilatımıza, bilgi ve öngörülerini bizimle paylaşan uzmanlarımıza katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte, oldukça verimli bir organizasyona imza atmış olduk.” diye konuştu.
Yolumuz belli…
Başkan Sürekli yaptığı değerlendirmede, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yapılan 29. İstişare Toplantısı sonuçlarını hatırlatarak şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu istişare ve değerlendirme toplantısının ardından 10 maddelik bir bildirge yayınladı. Terörle mücadele politikamızdan, yargı reformuna, ekonomi hedeflerimizden önemli yatırımlara pek çok alanda yol haritamızı ve kırmızı çizgilerimizi açıkladı. Bu yol haritası ışığında teşkilatımızla birlikte, uzmanlarımızın da katkıları ile değerlendirmeler yaptık. Gelişim ve değişim bizim davamızda ve yolumuzda her zaman var oldu. Çünkü biliyoruz ki başarmak için başka türlüsü mümkün değil. İzmir AK Parti teşkilatları olarak da bu çizgide yürümeye gayret ediyoruz. Kişisel ikbalin değil, davamızın gücüne güç katacak, ülkemizin ve şehrimizin çıkarlarını koruyacak işlerin peşindeyiz. Bu kamp bizi bir kez daha kardeşlik hukukunda birleştirirken, hedeflerimiz ve ideallerimize ulaşmamız için motivasyonumuzu artırmak için de vesile oldu. Yolumuz belli. Şimdi hiç ara vermeksizin bu sinerjiyi alana taşımaya devam edeceğiz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum