7 bin kişi ile birebir görüştü!

7 bin kişi ile birebir görüştü!

7 bin kişi ile birebir görüştü!
13 Mayıs 2019 - 09:29

Sürekli: “Parti üyelerimizin fikirlerinin alınması noktasında örnek bir çalışmaya imza attık”

AK Parti’yi, İzmir’de başarıya ulaştıracak yönetimi belirlemek için geniş kapsamlı istişarede bulunarak şimdiye kadar 7 bin kişi ile birebir görüşen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, profesyonel bir araştırma şirketine de parti üyelerini kapsayan anket yaptırdı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, sadece partililere yönelik ilk kez uygulanan anket çalışmasında, 2 bin 710 kişi ile telefonda tek tek görüşülerek, yönetimde kimleri görmek istedikleri soruldu. Nüfus yoğunluğuna göre İzmir’in tüm ilçelerindeki partililerle görüşüldüğünü ve hangi ilçede kimlerin isminin önerildiğinin rapor haline getirildiğini belirten Sürekli, “Yaptığımız anketle, özellikle parti üyelerimizin görüşlerinin alınması noktasında örnek bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyorum” dedi.

YÖNETİMDENBEKLENTİLER VE MAHALLEDEKİ SIKINTILAR DA SORULDU

Büyük titizlikle yapılan anket çalışması kapsamında parti üyelerine, listede görmek istedikleri isimlerin yanı sıra yönetimden beklentilerinin neler olduğu ve bulundukları mahallede en çok hangi konularda sıkıntı çektikleri sorusu da yöneltildi. AK Partili üyeler, yönetimden beklentiye ilişkin soruya en çok, “Hükümet tarafından yapılan yatırımların arttırılarak devam etmesi için çalışılmalı”, “İzmir’in sorunlarına duyarlı olunmalı”, “Parti için daha aktif çalışılmalı”, “Ulaşım sıkıntısının çözümü ve kentsel dönüşüm alanında adım atılmalı” yanıtını verdi. Partililer, mahallelerindeki en büyük sıkıntıların ise, “Çevre temizliği ve konteyner eksikliği”, “Yol, kaldırım ve altyapı yetersizliği” ve “Kanalizasyon sistemindeki sıkıntılar” olduğuna dikkat çekti.

SON AŞAMAYA GELDİK

Yapılan anket çalışmasına, parti üyelerinin fikirlerinin doğru bir şekilde alınabilmesi açısından büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Sürekli, “Sadece yönetimle ilgili değil, önümüzdeki süreçte yapacağımız tüm çalışmalarda da parti üyelerimizin görüşlerini alacağız. Ortak akılla hareket edeceğiz. Yönetim listemizi oluştururken, emekleriyle partimizin bugünlere gelmesini sağlayan üyelerimizin görüşlerini mutlaka göz önünde bulunduracağız. Parti üyelerimiz, telefonla arandıktan sonra bizlere dönüş yaparak, fikirlerinin sorulmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. Onların yaptığı olumlu dönüşler, bizleri de fazlasıyla sevindirdi. Ankette konuştuğumuz partililerimizi de dahil ettiğimizde, il başkanlığı görevine geldiğim günden bu yana yaklaşık 10 bin kişi ile görüşmüş olduk. Görevi devraldığımız günden itibaren, yönetimi belirlemek için çalışıyoruz. En doğru isimlerle yola çıkmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Yönetim ile ilgili çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Kısa süre içerisinde yönetim listemizi kamuoyuna duyuracağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum